Compresoare de aer | Solutii complete pentru aer comprimat | Compresoare cu surub.

Compresoare de aer | Solutii complete pentru aer comprimat | Compresoare cu surub.

Alegerea unui compresor de aer te poate face sa te simti pierdut printre multimea de variante daca nu stii ce sa cauti cu exactitate. Acest lucru se intampla deoarece exista o multitudine de modele de compresor de aer, destinate unei multitudine de aplicatii. Pentru a alege un compresor de aer potrivit necesitatilor tale, va trebui sa te inarmezi in prealabil cu o baza minima de cunostinte despre acest aparat.

Exista 2 tipuri distincte de compresoare de aer. Compresoarele cu piston se bazeaza pe un motor care acumuleaza presiunea aerului atunci cand se epuizeaza resursele sale. Acestea au aer comprimat in rezervoare fata de compresoarele portabile care nu au rezervoare si functioneaza incontinuu pentru a furniza aer.

Un compresor de aer de tip piston este de doua tipuri: compresoare cu o singura treapta  sau cu doua trepte, in functie de presiune si de numarul de pistoane. Cele cu o singura treapta sunt potrivite pentru aplicatiile grele de la domiciliu, cele cu 2 trepte sunt utilizate in mediile industriale, unde proprietarii le folosesc incontinuu. Un compresor de aer portabil este mult mai potrivit pentru uzul casnic, la alimentarea pistoalelor de lipit, umflarea pneurilor si a altor scule de mici dimensiuni. Despre alte caracteristici ce trebuie luate in considerare la alegerea unui compresor de aer poti citi in articolul viitor.

 

ROMAER-PRO SRL, este importator şi distribuitor unic ALMIG Kompressoren Gmbh (fost ALUP), HAUG si SAUER Kompressoren Gmbh  pe teritoriul României. Soluții complete pentru aer & gaze comprimate

Compresoare de aer | Solutii complete pentru aer comprimat | Compresoare cu surub.

ROMAER PRO provine dintr-o întreprindere germană cu tradiție îndelungată, ale cărei produse sunt recunoscute în sectorul pneumaticii pentru calitate, inovație și preocupare în ceea ce privește clienții.

ROMAER-PRO SRL, este importator şi distribuitor unic (ALMIG Kompressoren Gmbh (fost ALUP) si SAUER Kompressoren Gmbh) pe teritoriul României, a celei mai largi palete de produse de pe piaţa aerului comprimat: compresoare cu şurub, compresoare cu piston (de joasă, medie şi înaltă presiune), echipamente pentru tratarea aerului comprimatşi asigurarea managementului condensului, rezervoare pentru aer comprimat, dispozitive de monitorizare şi control al staţiilor de aer comprimat, recuperatoare de energie pentru producerea apei calde, turbocompresoare, scule pneumatice.

În calitate de lider ofertant de sisteme avansate de aer comprimat, preocuparea noastră constantă față de cercetarea științifică și dezvoltarea continuă constituie bazele tuturor echipamentelor pe care le comercializăm.

În acest context, ținem desigur cont și de cerințele din ce în ce mai severe legate de protecția mediului și economia de energie.

Motivarea personalului, capacitatea de lucru în teren, echipamentele şi dotările de care dispunem sunt elemente de bază în atingerea obiectivelor propuse, dând dovadă de promptitudine şi profesionalism.