Compresoare cu surub – Seria FLEX

Acestea au sistemul de transmisie realizat prin cuplaj direct, presiunea de lucru si debitul de refulare sunt variabile (5 bar – 13 bar, respectiv 0,19 m³/min – 3,98 m³/min).

Avantajele acestor tipuri de compresoare, cu turatie reglabila sunt multiple: randament foarte bun al motorului (99,9%), nu exista perioade de mers in gol, se poate realiza reglarea debitului refulat pe retea, reglarea presiunii intre 5 si 13 bar se poate face din zecime in zecime, in functie de necesitati, ramanand constanta, perioada de depresurizare se reduce.

In urma unui studiu energetic efectuat de firma noastra, toate aceste avantaje duc la un mare potential de economisire a energiei electrice.

ROMAER-PRO SRL, este importator şi distribuitor unic ALMIG Kompressoren Gmbh (fost ALUP), HAUG si SAUER Kompressoren Gmbh  pe teritoriul României. Soluții complete pentru aer & gaze comprimate

Compresoare de aer | Solutii complete pentru aer comprimat | Compresoare cu surub.

ROMAER PRO provine dintr-o întreprindere germană cu tradiție îndelungată, ale cărei produse sunt recunoscute în sectorul pneumaticii pentru calitate, inovație și preocupare în ceea ce privește clienții.

ROMAER-PRO SRL, este importator şi distribuitor unic (ALMIG Kompressoren Gmbh (fost ALUP) si SAUER Kompressoren Gmbh) pe teritoriul României, a celei mai largi palete de produse de pe piaţa aerului comprimat: compresoare cu şurub, compresoare cu piston (de joasă, medie şi înaltă presiune), echipamente pentru tratarea aerului comprimatşi asigurarea managementului condensului, rezervoare pentru aer comprimat, dispozitive de monitorizare şi control al staţiilor de aer comprimat, recuperatoare de energie pentru producerea apei calde, turbocompresoare, scule pneumatice.

În calitate de lider ofertant de sisteme avansate de aer comprimat, preocuparea noastră constantă față de cercetarea științifică și dezvoltarea continuă constituie bazele tuturor echipamentelor pe care le comercializăm.

În acest context, ținem desigur cont și de cerințele din ce în ce mai severe legate de protecția mediului și economia de energie.

Motivarea personalului, capacitatea de lucru în teren, echipamentele şi dotările de care dispunem sunt elemente de bază în atingerea obiectivelor propuse, dând dovadă de promptitudine şi profesionalism.