Descriere Almig

ALMiG Kompressoren GmbH

csm_ALMiG_heute_457d66d56a
ALMiG înseamnă Automatische Luftpumpen – Made in Germany, fabrica și sediul ALMiG, sunt situate în Köngen lângă Stuttgart, Germania.

csm_production_d0c85c79a9ALMiG este unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme de tehnologie de aer comprimat, are zeci de ani de experiență în furnizarea de produse premium în sectorul de aer comprimat. Companiile din întreaga lume au încredere în ALMiG pentru soluții, calitate, inovație și flexibilitate.

Clienții ALMiG beneficiază de tehnologii sofisticate ale compresoare și de asemenea furnizarea de servicii extinse. Cele mai noi tehnologii se combină excelent cu cea mai silențioasă performanță de funcționare posibilă, eficiență optimă a energiei și de conservare deosebit de atentă a resurselor.

csm_production_hall_alt_84b33b05b2ALMiG oferă una din cele mai largi game de produse de pe piața aerului comprimat: compresoare cu șurub, compresoare cu piston, o gamă completă de compresoare oil-free, echipamente pentru tratarea aerului comprimat, recuperatoare de căldură pentru producerea aerului și apei calde, sisteme personalizate pentru generarea și tratarea aerului comprimat.

Înființată în anul 1923, ALMiG iși desfășoară activitatea în fabrica din Köngen care,  era la vremea respectivă era un mic atelier mecanic pentru producerea de pompe automate de aer.

Producția s-a extins într-un ritm rapid, ajungând în anul 1925 să înceapă producția compresoarelor de aer.

Începănd cu anul 1946 activitatea se desfășoară într-o nouă fabrică în care încep noi producții.

csm_kompressor_alt_20202fadd8În 1965- începe producția de unități de compresoare industriale, de până la 5 cilindri.

În 1973 – se dezvoltă o nou tip de compresor, până la 7 cilindri, cu 60 kW, care este vândut în mai mult de peste 50 de țări.

Anul 1978, este anul în care se extinde programul de vanzări pentru compresoarele cu șurub.

Din anul 1991, compania își pune accentul pe dezvoltarea piețelor din Europa de Est

În anul 2008, pentru o capacitate suplimentară este deschisă în imediata apropiere a primei fabrici, o nouă fabrică.

Almig_old_factoryÎncepând cu anul 2012, ALMiG face parte din grupul corporalist taiwanez Fusheng, care actioneaza la nivel global, această integrare este rezultatul retelei mondiale de distribuție ALMiG.

Din 1923 și până în zilele noaste compania ALMiG își desfășoara activitatea în două fabrici și aproape toate sistemele de compresoare sunt fabricate în Germania, în același loc ca și 1923. Ajungând să aibă parteneri și clienți în toată lumea.

În prezent compania este condusă de Andreas Brähler și Joachim Kosinski.

csm_werk2_6be9d31f24

Romaer-Pro este reprezentant oficial în România pentru companiile:

ALMIG_Logo_4c

Privacy Policy Settings