Descriere și istorie Sauer

Pliant prezentare Sauer

SAUER & SOHN KOMPRESSOREN GmbH, fabrică compresoare cu presiune medie și înaltă de până la 500 bar, cunoscut pe plan internațional ca un furnizor de frunte pentru tradiția în domeniul construcțiilor de mașini, industria navală, marina militară, petrol și gaze, precum și soluții de inginerie, având o calitate superioară și etalându-și capacitățiile chiar și în cele mai solicitante aplicații.

Calitate superioară oferă rezultate de top! Acesta este motto-ul Sauer. Oferind servicii complete pentru clienți și concentrându-se pe nevoile acestora. Aceasta este formula câștigătoare, care este apreciată în toată lumea.

Peste 40 de ani au trecut de la fabricarea primului sistem de aer cu trei trepte de răcire. De atunci, compania a vândut peste 3.000 de unități pe an , astfel câștigând foarte multă experiență, care le-a permis, împreună cu feedback-ul permanent din partea clienților, să îmbunătățească în mod continuu produsele și serviciile.

Pentru fiecare compresor care părăsește fabrica, se execută controale și teste care durează cel puțin 16 ore, rezultatul sunt clienții care pot fi siguri că obțin un produs german de cea mai bună calitate.

Membrii personalului urmăresc să ofere clienților din întreaga lume, produse de înaltă performanță, precum și servicii de top de clasă mondială. Calitatea și fiabilitatea joacă un rol fundamental în tot ceea ce compania Sauer & Sohn Kompressoren face și de asemenea se reflectă în toate produsele și serviciile oferite.

În 1930 DEJA, primul compresor dezvoltat și produs de SAUER & SOHN KOMPRESSOREN părăsea fabrica din Kiel – un oraș situat la 100 de km nord de Hamburg.

La început sub denumirea de Poppe, ulterior schimbată în J.P. Sauer & Sohn, întreprinderea a câștigat în cursul anilor ’80 un renume de primă clasă pentru un înalt standard de calitate și pentru compresoare cu piston deosebit de fiabile, care se disting în domenii de utilizare precum cel naval și al marinei militare, în industrie și în piața offshore.

La ora actuală, sediul inițial din Kiel este atât centrala, cât și cea mai mare fabrică a Grupului Sauer, afacere de familie care produce compresoare de până la 500 bar, în anul 2009, cifra de afaceri totală a Grupului Sauer a atins pragul de 100 de milioane de euro pentru prima dată. Grupul are în prezent un total de 550 de membri ai personalului, repartizate în toate diviziile sale de afaceri.

Romaer-Pro este reprezentant oficial în România pentru companiile:

ALMIG_Logo_4c

Privacy Policy Settings